Pițurcă l-a urmărit pe Budescu, la Chiajna: “Merg cu cea mai mare plăcere la echipa națională!”



 

**VIDEO** Pițurcă l-a urmărit pe Budescu, la Chiajna: “Merg cu cea mai mare plăcere la echipa națională!”

Constantin Budescu continuă să fie unul dintre cei mai importanţi jucători ai Astrei. A fost integralist în disputele cu Steaua, care au adus clubului giurgiuvean primele două trofee din istorie şi este unul din golgeterii campionatului.

A punctat de 25 de ori în ultimele două sezoane şi a început cu dreptul şi această ediţie. Totuşi, fotbalistului de 25 de ani îi lipsesc convocările la echipa nationala. Victor Piturcă a fost în tribunele stadionului din Chiajna şi îi poate asigura lui Budescu, în preliminariile Europeanului din 2016, prezenta printre tricolori.

Patronul Atsrei, Ioan Niculae, crede că selecționerul îl apreciază pe decarul vicecampioanei: “Am văzut reacția lui Victor Pițurcă. Lui îi place Budescu. El tot insistă că trebuie să muncească mai mult în teren. Dar nu toți muncesc. Sunt unii care dau goluri și unii care muncesc mai mult.”

Budescu așteaptă și el convocarea: “O să merg cu cea mai mare plăcere la echipa națională. Dar dacă n-o să mă cheme, n-o să fie nicio problemă. O să încerc să-mi fac treaba cum mi-am făcut-o și până acum.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑