Monopostul lui Hamilton a luat foc în calificările Marelui Premiu al Ungariei



 

După ce săptămâna trecută a suferit un accident în calificările Marelui Premiu al Germaniei, Lewis Hamilton nu a avut noroc nici în acest week-end. Monopostul său a luat foc din cauza unei scurgeri de carburant în calificările Marelui Premiu al Ungariei.

Pilotul echipei Mercedes a reuşit să oprească monopostul pe drumul ce duce la boxe doar după ce a schimbat unele setări, întrucât frânele nu mai funcţionau corespunzător. Comisarii au stins rapid incendiul, însă britanicul nu a mai putut continua. Hamilton va fi doar al 21-lea pe grila de start.

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei. Germanul a fost cronometrat cu un minut 22 de secunde şi 715 miimi. Rosberg va fi urmat pe grila de start de Sebastian Vettel, pe care l-a învins cu aproape cinci zecimi de secundă.

Williams continuă formă bună arătată în ultima perioadă. Valtteri Bottas a obţinut al treilea timp în calificări, fiind în faţa lui Daniel Ricciardo, de la Red Bull Racing, în timp ce Fernando Alonso va pleca de pe poziţia a cincea, la volanul monopostului Ferrari. Felipe Massa a fost al şaselea. Brazilianul va fi urmat de Jenson Button, Jean-Eric Vergne şi Nico Hulkenberg.

Marele Premiu al Ungariei va avea loc duminică, cu începere de la ora 15.00, pe circuitul Hungaroring.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑