Primele tensiuni între fani și Mirel Rădoi: "Eu zic să-ți iei tu un tricou și să joci"



 

**VIDEO** Primele tensiuni între fani și Mirel Rădoi:

VIDEO Steaua - CFR Cluj 1-1. Chiar dacă la meciul de sâmbătă, de pe Arena Națională, au asistat doar aproximativ 5.000 de spectatori, nu au lipsit neplăcerile cauzate de tensiunile existente între fani și echipă.

De această dată, antrenorul Mirel Rădoi a fost cel care s-a contrat cu suporterii Stelei. După ce elevii săi au fost contestați din tribune, tehnicianul a răbufnit.

"Eu zic să-ți iei tu un tricou să vii să joci tu, e mai bine așa.", a spus Rădoi, înainte de a fi împins pe tunel de Marius Ianuli, în încercarea de a-l îndepărta de "zona fierbinte".

A avut o ieșire nervoasă la finalul meciului cu CFR. Remiza i-a nemulțumit pe fanii din tribune, care l-au apostrofat pe antrenorul campioanei. Fostul căpitan al roș-albaștrilor nu a rezistat și i-a răspuns unui contestatar.

5.000 de suporteri steliști au fost în tribunele Arenei Naționale, la meciul cu CFR Cluj. Rădoi este hotărât să discute cu liderii galeriilor şi să ajungă la o înțelegere.

"Așa cum am declarat zilele trecute, doar prin rezultatele noastre și prin atitudinea pe care noi o vom avea în fiecare partidă, doar așa îi putem atrage la stadion. Vom vedea dupa aceste meciuri care sunt din 3 în 3 zile, să încercam să avem o discuție și cu galeriile si sa putem sa ajungem la un numitor comun.", spus Rădoi.

Problemele cu numele si stema au facut ca fanii de la peluze sa nu mai vina la stadion, chiar daca Radoi a ajuns pe banca ros-albastrilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑