PSG - Chelsea 1-1 (5-6 d.l.d.). Courtois a fost eroul londonezilor la penalty-uri! Cine a ratat



 

**VIDEO** PSG - Chelsea 1-1 (5-6 d.l.d.). Courtois a fost eroul londonezilor la penalty-uri! Cine a ratat

A fost nevoie de penalty-uri pentru a se stabili câştigătoarea între PSG şi Chelsea, la International Champions Cup, care s-a încheiat 1-1 în timpul regulamentar. Portarul Thibaut Courtois a impresionat în poarta londonezilor: a reuşit două parade şi a înscris golul victoriei.

La doar 4 luni după ce s-au întâlnit în optimile de finală ale Ligii Campionilor, PSG şi Chelsea au făcut spectacol în North Carolina, la International Champions Cup.

Starul parizienilor, Zlatan Ibrahimovic, a deschis scorul în minutul 25 - Augustin a nimerit doar bara, însă golgeterul lui PSG nu a ratat și l-a învins pe Begovic. În repriza secundă, Victor Moses a reușit egalarea, după o pasă ideală a lui Fabregas.

Cu 20 de minute înainte de final, Falcao a debutat pentru Chelsea. Atacantul columbian nu a reușit să înscrie golul victoriei, dar a deschis, pentru londonezi, seria loviturilor de departajare.

Deși Cuadrado a ratat, Courtois a apărat execuțiile lui Bahebeck și Thiago Silva. Portarul lui Chelsea a și înscris golul decisiv și a adus victoria împotriva PSG-ului cu 6-5.

"Am zis să ies în faţă, să îmi asum responsabilitatea şi să execut ca la antrenamente. Am mai facut-o de câteva ori, dar este diferit la antrenamente faţă de cele din timpul meciurilor. Da, a fost un penalty frumos.", a spus, la final, Thibaut Courtois.

Echipele:

PSG: Trapp (Sirigu 64); Van Der Wiel (Sabaly 76), Aurier (Thiago Silva 64), David Luiz (Marquinhos 46), Maxwell (Digne 76); Stambouli (Thiago Motta 76), Verratti (Rabiot 46), Matuidi (Bahebeck 76); Augustin (Cavani 64), Ibrahimovic (Ongenda 76), Moura (Nkunku 76);
La penalty-uri au marcat: Motta, Rabiot, Ongenda, Cavani, Marquinhos;
Antrenor: Laurent Blanc;

Chelsea: Begovic (Courtois 46), Ivanovic, Cahill (Zouma 46), Terry (c), Azpilicueta - Mikel (Ramires 46), Matic (Willian 70) - Moses (Remy 70), Fabregas (Oscar 70), Hazard (Cuadrado 74); Diego Costa (Falcao 70);
La penalty-uri au marcat: Falcao, Azpilicueta, Remy, Oscar, Willian, Courtois;
Antrenor: Jose Mourinho. 

Pentru Chelsea urmează duelul cu Barcelona, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, miercuri dimineaţă, de la ora 03:00.





Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑