Manchester United - Barcelona 3-1. Fără Messi și Neymar, catalanii au avut 3 bare și un gol superb



 

**VIDEO** Manchester United - Barcelona 3-1. Fără Messi și Neymar, catalanii au avut 3 bare și un gol superb

Barcelona a pierdut cu 1-3 duelul de 5 stele cu Manchester United, de la International Champions Cup.

Fără Messi și Neymar, Luis Suarez a fost responsabil cu spectacolul pe Levi's Stadium, din Santa Clara. În fața a aproape 70.000 de oameni, uruguayanul a pus în pericol poarta lui United după doar 4 minute. Fără replică la lovitura liberă trimisă de Suarez în bară, portarul De Gea s-a revanșat la acțiunea lui Sergi Roberto.

Cei care au deschis scorul au fost englezii - nemarcat în careu, Wayne Rooney a înscris din centrarea trimisă de Young din corner (7). Până la pauză, Suarez și-a trecut în cont și a doua bară. După reluare, Manchester United și-a dublat avantajul - mijlocașul de 22 de ani, Jesse Lindgard, a fost cel care l-a învins pe portarul intrat la pauză, Masip (64).

Barcelona a continuat să ia la țintă bara - Gumbau a lovit transversala, din centrarea lui Rakitic. Rafinha a găsit până la urmă plasa portii lui United, cu un voleu superb (89). Januzaj a fost cel care a stabilit scorul final, 3-1 pentru echipa lui van Gaal, în prelungiri.

Precedentele două meciuri dintre cei doi granzi europeni au fost finalele de Champions League câștigate de catalani în fața englezilor: în 2009 cu 2-0 și în 2011 cu 3-1.

Echipele:

Manchester United (4-2-3-1): De Gea - Darmian, Phil Jones, Blind, Shaw - Carrick, Schneiderlin - Mata, Depay, Young - Rooney;
Au mai jucat: Johnstone, Valencia, Smalling, McNair, Blackett, Lingard, Fellaini, Herrera, Wilson, Pereira, Januzaj;
Antrenor: Louis Van Gaal;

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Adriano, Pique, Vermaelen, Jordi Alba - Iniesta, Busquets, Sergi Roberto - Pedro, Suarez, Rafinha;
Au mai jucat: Masip - Rakitic, Mathieu, Bartra, Munir, Gumbau, Sandro, Halilovic;
Antrenor: Luis Enrique.

Sursa foto: fcbarcelona.com

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑