PREMIERĂ! Suporterii echipei naţionale de fotbal vor putea susţine selecţionata pe stadionul Zimbru



Foto: publika.md
Premieră pentru suporterii echipei naţionale de fotbal! Ei vor putea susţine selecţionata pe stadionul Zimbru, chiar dacă "tricolorii" vor juca în deplasare.
Amatorii de fotbal vor avea posibilitatea să urmărească meciul de la Cardiff, dintre echipele Ţara Galilor şi Republicii Moldova, din tribunele stadionului Zimbru, acolo unde vor fi instalate ecrane-gigant.
"Vom amplasa o suprafaţă de protecţie pe gazon. Acolo va fi fan-zona. Pe această suprafaţă suporterii vor fi rugaţi să nu intre cu niciun fel de băuturi. În tribune, ca şi la orice meci de fotbal, se vor comercializa atât băuturi răcoritoare, cât şi alimente", a menţionat directorul stadionului Zimbru, Sevastian Botnari.
Până la meciul de fotbal Ţara Galilor - Moldova, pe scena ce va fi montată pe gazonul verde va susține un concert trupa Carla's Dreams.
"Melomanii şi amatorii de fotbal să se aştepte la două chestiuni inedite pentru Moldova. Carla's Dreams, care adună mii de oameni, şi naţionala Moldovei, care la fel adună mii de oameni pe stadionul Zimbru. Aşteptăm peste zece mii de persoane la eveniment şi sperăm că acolo se va crea o atmosferă incendiară", a precizat Sergiu Barcari, event-manager FMF.
Chibiții echipei noastre naționale sunt încântaţi de faptul că vor putea să-şi susţină în mod organizat echipa favorită chiar dacă aceasta va juca în deplasare.
"Sigur că o să cântăm, chiar dacă meciul e în deplasare. Noi mereu avem dispoziţie bună. În tribune se face show şi veselie. Din acest motiv ne vom strădui să organizăm ceva interesant", a spus Dumitru Muntean, suporter naţionala Moldovei.
Jucătorii echipei naţionale au salutat iniţiativa Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi speră că prin astfel de evenimente suporterii vor fi încurajați să vină în număr mai mare la meciuri.
"Evenimentul dat va avea un rezultat mare. Cu atât mai mult că va fi combinat meciul cu un concert al renumitei trupe Carla's Dreams. Cred că va veni foarte multă lume. Cu siguranţă, jucătorii naţionalei vor simţi o presiune pozitivă şi vor da un randament mult mai mare", a specificat Ion Jardan, fundaş naţionala Moldovei.
Primele 200 de bilete pentru acest eveniment vor costa 50 de lei. Preţul tichetelor va creşte până în ziua meciului. Atunci, biletele vor costa 200 de lei.
Partida dintre Ţara Galilor şi Moldova va avea loc la Cardiff, pe 5 septembrie, cu începere de la 21:45. Aceasta va fi prima partidă pentru reprezentativa ţării noastre în preliminariile Campionatului Mondial din 2018.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑