Barcelona şi-a consolidat poziţia de lider în La Liga, după un 1:0 cu Malaga



026 августа 2013
Foto: smart-bets.ro

Barcelona şi-a consolidat poziţia de lider în La Liga, marcând opt goluri în două etape, fără a încasa vreunul. După 7-0 cu Levante în primul meci al campionatului, catalanii au obţinut o victorie modestă în cel de-al doilea, jucat cu Malaga, scor 1-0. În schimb, Atletico s-a distrat cu Rayo Vallecano, impunându-se cu 5-0. Astăzi, Real va juca cu Granada ultimul meci al etapei.

Barcelona şi Atletico Madrid rămân neînvinse şi după cea de-a doua etapă a campionatului spaniol. Cu Messi accidentat şi Neymar intrat pe teren abia la mijlocul reprizei secunde, catalanii s-au impus la limită în meciul jucat în deplasare cu Malaga.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Adriano, la finalul primei reprize. Chiar dacă a scăpat un gol, portarul andaluzilor, Wilfredo Caballero, poate fi considerat omul meciului. Acesta a avut câteva intervenţii spectaculoase în prima repriză la şuturile lui Fabregas, Pedro şi Iniesta.

Într-un alt meci, a doua clasată din Primera Division, Atletico Madrid a zdrobit Rayo Vallecano, scor 5-0. Raul Garcia a reuşit o dublă, fiind completat de Diego Costa, Arda Turan şi Tiago. Levante a obţinut o remiză albă cu Sevilla, iar Celta Vigo a învins Real Betis cu 2-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑