Grigoraș, enervat de jocul clujenilor: "CFR nu poate arăta așa!"



026 августа 2013

 

></p><p>Antrenorul lui CFR Cluj, Petre Grigoraș, s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul echipei sale, după victoria cu 1-0 obținută luni seară, în fața Coronei Brașov (<a href=VIDEO AICI).

A fost primul succes obținut de Grigoraș pe banca grupării ardelene. Venit în urmă cu o etapă la Cluj, tehnicianul nu a reușit să remonteze echipa în vederea meciului cu Steaua, de săptămâna trecută, iar vișiniii au pierdut cu 3-0 în Ghencea (VIDEO AICI).

Tehnicianul ardelenilor speră să regleze problemele din echipă în cele trei săptămâni de pauză care urmează în Liga 1.

"Sunt foarte bucuros că am reușit trei puncte. Sunt multe probleme la echipă și lucrul ăsta s-a văzut și în jocul nostru de astăzi, care a fost unul nereușit. Jucătorilor le lipsește încrederea în forțele proprii, e o crispare totală. Sper să mai îndrept câte ceva în aceste trei săptămâni. Cred că e o situație de moral, dar timpul a fost foarte scurt până acum pentru a putea schimba ceva. Ne așteaptă o perioadă foarte dificilă și vom avea foarte multe probleme, dacă nu reușim să facem o schimbare.", a declarat Petre Grigoraș, la finalul meciului CFR Cluj - Corona Brașov 1-0.

"CFR nu poate să arate așa cum a arătat astăzi! Trebuie să aibă o altă față și sper ca, dacă nu pot schimba total, măcar să îi dau altă culoare.", a mai spus antrenorul grupării din Gruia.

Petre Grigoraș a clarificat și situația căpitanului Ricardo Cadu, care nu a făcut parte din lot la meciul care a încheiat etapa a șasea: "Cadu e accidentat. Din păcate, a sufeirt o accidentare, la fel ca și Denilson (n.r. Gabionetta). Nu sunt alte motive. Sunt convins că de joi, când vom pleca în cantonament, va merge cu noi".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑