Pantilimon a primit trei goluri, dar Sunderland s-a calificat mai departe în Cupa Ligii Angliei!



026 августа 2015

 

**VIDEO** Pantilimon a primit trei goluri, dar Sunderland s-a calificat mai departe în Cupa Ligii Angliei!

O "triplă" semnată de veteranul Jermain Defoe (32 de ani) a ajutat-o pe Sunderland să treacă de Exetur City în turul 2 al Cupei Ligii Angliei. Formația la care Costel Pantilimon a fost integralist s-a impus cu 6-3, la capătul unui meci deosebit de spectaculos.

După ce au marcat Jack Rodwell (12) și Jermain Defoe (16), oaspeții din liga a patra a Angliei au egalat prin reușitele lui Oyeleke (19) și Wheeler (31). Până la pauză, Sunderland a mai marcat o dată, prin Defoe, în minutul 39, dar Exeter a egalat prin McCready (43).

A fost 3-3 la pauză, dar "pisicile negre" s-au dezlănțuit în repriza a doua, când au marcat Rodwell (64), Watmore (78) și același Defoe, care și-a împlinit hat-trick-ul în minutul 87. Sunderland a avut posesia balonului 62% din timp și a expediat 16 șuturi la poartă, dintre care 10 au fost bine cadrate. Exeter a șutat de șase ori la poartă, de patru ori cadrat. 

Din păcate, însă, problemele defensive ale lui Sunderland sunt departe de a fi rezolvate, având în vedere că echipa lui Pantilimon a primit 11 goluri în primele 4 meciuri din sezon. În weekend, Sunderland va juca pe teren propriu contra lui Man. City, în Premier League.

14.360 de spectatori au fost la meciul arbitrat de brigada lui Stuart Attwell.

Echipa folosită de Dick Advocaat: Pantilimon - Van Aanholt, O'Shea, Coates, Matthews, S. Larsson, Rodwell, M'Vila, Cattermole, Defoe, Graham. A mai jucat Watmore.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑