Întăriri pentru Știința. Un internațional maghiar și un american la Baia Mare



026 августа 2015

 

**VIDEO** Întăriri pentru Știința. Un internațional maghiar și un american la Baia Mare

Internaţionalul maghiar Andras Toth şi americanul Ryan Thompson vor juca, sezonul viitor, la Baia Mare. "Vreau să câştig titlul cu Ştiinţa", a spus voleibalistul venit de la Kecksemet.

Ştiinţa Baia Mare s-a întărit pentru noua ediţie de campionat. Echipa lui Marius Botea l-a transferat pe Andras Toth. Internaţionalul maghiar a ajuns cu Kecskemet, sezonul trecut, până în optimile de finală ale Cupei CEV, unde a pierdut în faţa lui SCMU Craiova.

"Sunt doi băieți care au sosit pe ultima sută de metri, deși Thomson era adjudecat de mai multă vreme. Aveam nevoie de un ridicător, e bine că s-a făcut acest transfer. Sper ca cei doi să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul anul acesta" a declarat Marius Botea, antrenorul celor de la Știința Baia Mare. "Marius m-a sunat şi m-a chemat la Baia Mare. Sunt fericit pentru acest contract. Vreau să câștigăm campionatul" a adăugat Toth.

La Baia Mare a ajuns în această vară şi americanul Ryan Thompson, ultima oară legitimat în Grecia, la Orestiadas Orestiada. "Echipa m-a dorit cu adevărat. Am văzut atmosfera de la echipa, una prietenoasă. Părea cea mai bună soluție pentru mine pentru a mă ajuta să progresez" a declarat Thompson.

Editia 2015-2016 a Diviziei A1 la volei masculin va debuta pe data de 24 octombrie. Ştiinţa Baia Mare va întâlni în prima etapă, pe teren propriu, echipa CSM Bucureşti.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑