Stoican: "Nu cred că în timpul meciului rapidiştii se vor mai gândi la problemele financiare"



026 сентября 2014

 

**VIDEO** Stoican:

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat duelul cu Rapid, de sâmbătă. Tehnicianul "câinilor" crede că rivalii nu vor avea o evoluţie modestă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, fiind întotdeaua motivaţi de un astfel de derby.

"E un joc ca oricare altul chiar dacă se întâlnesc două nume mari ale fotbalului românesc. Nu este un meci mai special decât celelalte. Sunt trei puncte puse în joc şi sper să fim noi cei care ne vom bucura de ele la sfârşitul partidei. Sunt două nume importante în fotbalul românesc, poate cele mai importante alături de Steaua. Şi de aceea nu e importantă poziţia în clasament, jocul în sine va fi important. Fiecare jucător atunci când întâlneşte o echipă precum Rapid sau Steaua se motivează în plus, dar pentru mine sunt partide normale. Această partidă trebuie să o câştigăm. Am văzut declaraţiile celor de la Rapid, dar sunt sigur că atunci când începe meciul nu se mai gândesc la problemele lor financiare. Nu înseamnă că ei vor avea o evoluţie modestă din cauza problemelor financiare. Sunt sigur că vor avea determinare, aşa cum va fi şi din partea noastră", a declarat Stoican.

Întrebat dacă ar accepta şi un rezultat de egalitate, Stoican a răspuns: "Orice este posbil în această partidă. Atâta timp cât jocul spune că nicio echipă nu ar fi meritat să piardă sau să câştige, sigur ne gândim şi la această variantă, dar noi plecăm cu gândul de a scoate maxim din acest meci. Vreau să câştigăm acest meci din Giuleşti, să vedem dacă o să merităm, apoi vom lua celelalte partide pas cu pas".

Prinitre remarcaţii antrenorului dinamovist din echipa Rapidului sunt Nicolae Vasile şi Vladimir Drăghia. "La Rapid jucătorii formează un grup în acest moment şi marele merit îl are Ionel Ganea. Îmi place de Nicolae Vasile, un jucător care îşi pune amprenta asupra jocului, are o determinare bună, îmi place Drăghia, un portar care este şi pe placul suporterilor, plus ceilalţi jucători care formează un grup unit. La începutul campionatului toată lumea îi vedea principalii retrogradaţi, dar Ionel Ganea a ajuns să formeze un grup unit şi sper să aibă continuitate. Nu e un om căruia să i se pună tot timpul postul în pericol", a mai spus Stoican.

Singurul indisponibil din lotul lui Dinamo este fundaşul Alexandre Durimel, accidentat în partida cu Fortuna Poiana Câmpina, din 16-imile Cupei României.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑