Pagina de Facebook a lui Artur Ioniţă, asaltată de fani! ''Moldova este mândră de tine, poţi să ajungi un idol''



026 сентября 2014
foto: forzaitalianfootball.com

Fanii fotbalistului moldovean Artur Ioniţă îl ''asaltează'' cu felicitări şi cuvinte de laudă pe pagina acestuia de Facebook. Moldoveanul care a reuşit să înscrie două goluri în trei meciuri pentru Hellas Verona este apreciat şi încurajat de toţi fanii, atât moldoveni, cât şi italieni:

''Moldova este mândră de tine!!!''.

''Fă istorie în Seria A!!!''.

''Ce să mai spun, ne mândrim! Chiar dacă sunt fan Juventus aseară am ţinut pumnii şi Veronei! Bravo Artur! Respect!''.

''Daca o ţine tot aşa, s-ar putea să ajunga un idol în ţara noastră''.

''Artur Ioniţă face minuni'', mai scrie un fan.

Popularitatea lui Artur Ioniţă pe facebook se pare că a fost observată şi de conducerea clubului la care evoluează. Astfel că, pentru meciul de sâmbătă contra Romei, pagina oficială a lui Hellas Verona a venit cu un cover special în care apare Ioniţă. 

 width=

Publika.md aminteşte că mijlocaşul moldovean Artur Ioniţă a devenit eroul echipei sale, Hellas Verona, în etapa a treia din Serie A. Introdus în teren în minutul 64 în locul lui Lazaros Christodoulopoulos, Ioniţă a marcat după doar două minute singurul gol al meciului jucat împotriva echipei Torino.

Ulteriror, în meciul cu Genoa Artur Ioniţă, şi-a salvat echipa de la o înfrângere pe teren propriu într-un meci de debut în Serie A. Аndrea Mandorlini a decis să-l pună pe moldovean în lotul de bază la întâlnirea cu Genoa. Şi nu a greşit: Artur iarăşi a devenit eroul meciului în care echipa sa pierdea în prima repriză cu 0 la 2.

În minutul 52, Ioniţă i-a dat o pasă lui Tahţidis care a bătut primul gol pentru echipa sa. Peste 12 minute, Ioniţă iarăşi a ieşit în prim-plan, înscriind pe tabela de marcaj - 2:2.

Artur Ioniţă, în vârstă de 24 de ani, şi-a început cariera de fotbalist la Zimbru. Acesta a mai jucat la formaţiile Iskra, în Moldova şi FC Aarau, în Elveţia. Mijlocaşul a semnat cu Hellas Verona la începutul acestui an, după cinci sezoane petrecute în campionatul Elveţiei la FC Aarau. Pentru naţionala Moldovei, Ioniţă a jucat 15 meciuri şi a marcat de două ori.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑