Lupta pentru titlul in Spania se incinge: FC Barcelona si Sevilla impart fotoliul de lider



026 сентября 2014

Lupta pentru titlul in Spania se incinge. Valencia a invins, aseara, formatia Cordoba, cu 3 la 0. Gratie acestui rezultat, liliecii impart fotoliul de lider cu FC Barcelona si Sevilla.

 

In meciul etapei a 5-a, Valencia a primit vizita codasei Cordoba. Oaspetii au rezistat sub presiunea ofensiva a gazdelor pana in minutul 22, atunci cand Paco a deblocat poarta adversa. Atacantul a marcat, astfel, in al 4-lea meci consecutiv. In cateva momente gazdele au dat inca o lovitura, prin Gaya. 

 

Si in continuare Valencia a fost cu mult peste Cordoba, insa a ratat numeroase ocazii la poarta oaspetilor. Abia in minutul 73, Feghouli a punctat si a stabilit scorul final de 3 la 0. Valencia castiga lejer partida si acumuleaza 13 puncte. Liliecii impart primul loc in Primera cu FC Barcelona si Sevilla, care au, la fel, cate 13 puncte. Tot aseara, in Italia, Udinese a batut in deplasare, formatia Lazio, scor 1 la 0. Fostul atacant al Stelei, francezul Cyril Thereau a marcat singurul gol. 

 

Udinese este pe locul 3 in Serie A, cu 9 puncte, si e devansata doar de Juventus si AS Roma, care au la activ cate 12 puncte.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: spania, fc barcelona, sevilla,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑