Soc in Cupa Romaniei. Astra Giurgiu, eliminata, iar Steaua Bucuresti, calificata in turul urmator



026 сентября 2014

Soc in Cupa Romaniei. Detinatoarea trofeului, Astra Giurgiu, a pierdut pe terenul formatiei Mioveni, scor 1 la 3, si a fost eliminata din competitie. Totodata, Steaua Bucuresti s-a calificat fara emotii in turul urmator.

 

In saisprezecimile Cupei Romaniei, Astra a venit in vizita gruparii Mioveni, care evolueaza in Liga a 2-a. Giurgiuvenii au marcat primii, in minutul 17, prin Cristescu, insa avantajul lor a durat mai putin de 2 minute. Stoica a reluat cu capul o centrare din lovitura libera. Mioveni a continuat sa atace si pe finalul reprizei a inscris din nou, de aceasta data prin Alin Popa. In partea secunda, incercarile oaspetilor de a egala nu au dat roade, iar in ultimul minut al timpului regulamentar Vintila a marcat pentru 3 la 1. Bucuria jucatorului a fost enorma. 

 

Astra, care in luna mai a castigat, in premiera, Cupa Romaniei, paraseste prematur noua editie a turneului. Tot aseara, Steaua Bucuresti a jucat, in deplasare, cu o alta echipa din liga secunda, ACS Berceni. Ros-albastrii, finalistii cupei in sezonul precedent, au castigat meciul, cu scorul de 3 la 0. In minutul 70, gazdele au ramas in zece oameni, dupa ce Etienne a fost eliminat pentru un fault dur la Filip. Berceni nu a mai rezistat pana la final. Gabi Iancu s-a dezlantuit cu un hat-trick in poarta gazdelor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: steaua bucuresti, Cupa Romaniei, astra giurgiu,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑