Steliștii au explicat bucuria după calificarea din Cupă: ”A fost o aroganță!” Comparația cu Dinamo



026 сентября 2015

 

**VIDEO** Steliștii au explicat bucuria după calificarea din Cupă: ”A fost o aroganță!” Comparația cu Dinamo

Steaua a obținut calificarea în optimile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus pe terenul celor de la U Cluj, scor 0-1 iar la final Florin Niță și compania au sărbătorit în autocar.

Bucuria jucătorilor a provocat foarte multe comentarii legate mai ales de faptul că adversarii campionilor nu au fost decât niște studenți și de aici deplasată reacția bucureștenilor.

Nicolae Dică, antrenorul secund al roș-albaștrilor, a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, care a fost de fapt motivul pentru care fotbaliștii lui Mirel Rădoi au avut acea reacție în autocar înainte ca acesta să plece de la ”Cluj Arena”.

”Să vă spun de fapt de ce a fost acea reacție a jucătorilor noștri. Băieții s-au bucurat după meci pentru că acolo în fața autocarului se aflau vreo 10 suporteri care ne înjurau și a fost o aroganță la adresa lor”, a spus Dică.

Fostul ”decar” din Ghencea a făcut apoi o paralelă cu bucuria jucătorilor de la Dinamo, după ce aceștia i-au eliminat pe cei de la Pandurii din Cupa Ligii.

”Și ei atunci s-au bucurat foarte tare și nu s-a mai supărat nimeni. Din contră, s-a spus atunci că e bine ce au făcut, că dovedesc faptul că sunt o familie, nu i-a mai criticat nimeni.

Dar, repet, noi ne-am bucurat doar pentru că acei suporteri ne înjurau. Noi, însă, ne bucurăm cu adevărat după ce luăm trofee, după ce ne calificăm în Champions League. Este adevărat, anul acesta am ratat, dar sunt convins că ne vom revanșa la anul”, a conchis Dică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑