Papp e foarte supărat pe fanii Stelei: "Vin la meciuri mai mult să ne înjure!" Dică face haz de necaz



026 сентября 2015

 

**VIDEO** Papp e foarte supărat pe fanii Stelei:

Părăsită de fani de aproape un an si alungată din Ghencea, Steaua a fost părăsită şi de suporterii care o urmau pe Arena Naţională - doar 1.500 au fost la ultima partidă cu Chiajna.

Paul Papp a declarat, într-o conferință de presă: "Suporterii vin mai mult să ne înjure la stadion, toată lumea vede asta. Și la 3-1 ei ne huiduiau!". Nicolae Dică, antrenor secund la Steaua, a adăugat: "Eu sper și voi spera până când se va dărâma stadionul. Noi ne-am bucura ca suporterii să vină, pentru că vom avea rezultate mai bune decât până acum".

Situaţia se schimbă în deplasare - campioana umple stadioanele adversarelor indiferent că partidele sunt în cupe sau Liga I.

În ultimul meci, la Cluj, au fost aproximativ 15 000 de spectatori. Șepcile roșii nu mai avuseseră o asemenea audienţă tot de la ultimul meci cu Steaua, din luna aprilie. Același Nicolae Dică a declarat: "Când jucăm în deplasare ne simțim ca acasă, pentru că mereu jucăm cu stadionul plin. Cred că ar trebui ca echipele oaspete să ne dea și noua ceva din vânzarea biletelor!"

Steaua joacă următorul meci acasă, duminică, împotriva Voluntariului, în direct la Digi Sport 1, de la ora 21:00, cu fazele VIDEO în timp real pe www.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑