Ronaldo, cel mai bun start de sezon de când îmbracă tricoul blanco. Opt goluri, în șase partide!



026 сентября 2015

 

**VIDEO** Ronaldo, cel mai bun start de sezon de când îmbracă tricoul blanco. Opt goluri, în șase partide!

Real Madrid s-a instalat pe prima poziție a clasamentului, la egalitate cu Celta Vigo și cu Villarreal, toate cu câte 13 puncte, doar că ”galacticii” au cel mai bun golaveraj al momentului, 14-1.

Gruparea blanco are cele mai multe goluri marcate până acum, asta și datorită lui Cristiano Ronaldo, cel care a marcat nu mai puțin de cinci goluri doar în meciul cu Espanyol, scor 0-6

După un început mai slab de sezon, în care se vorbea chiar de o criză de formă, starul portughez a început să marcheze la foc automat, astfel că a ajuns la opt reușite după doar două meciuri. După ”manita” de la Barcelona, Ronaldo a izbutit un hat-trick și în primul meci al madrilenilor în UEFA Champions League, contra lui Șahtior, scor 4-0.

Practic, cu aceste reușite, Ronaldo bifează cel mai bun start al său de sezon de când îmbracă tricoul blanco. În campionatul 2009-2010, primul al său ca jucător al Realului, ”Balonul de Aur” a reușit în primele șase meciuri patru goluri, trei în La Liga și unul în UCL.

Ronaldo și-a egalat performanța în sezonul 2013-2014, când, de asemenea, a punctat de trei ori în campionat și o dată în Champions League.

De data aceasta, cifrele certifică faptul că lusitanul a marcat mai mult de un gol pe meci, ceea ce demonstrează că se află într-un moment de vârf/

”Cristiano trage foarte mult la poartă și crează multe pericole pentru porțile adverse. De multe ori decide o partidă. Fiizic stă foarte bine și asta îl face să pară că întotdeauna este cel mai rapid. Este un jucător care va mai înscrie multe goluri în acest sezon”, a spus Rafa Benitez.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑