Spectacol pe gheaţă la Skate America! Un japonez a reuşit din nou să impresioneze arbitrii



026 октября 2014
foto:  www.huffingtonpost.jp

Spectacol pe gheaţă la Skate America! Niponul Tatsuki Machida a câştigat competiţia de la Chicago după ce a impresionat arbitrii atât în programul scurt, cât şi cel liber.

Vicecampionul mondial, Tatsuki Machida a câștigat pentru a doua oară consecutiv proba masculină din cadrul concursului la patinaj artistic Skate America. Sportivul din Japonia s-a impus la Chicago cu un total de 269,09 puncte.

Machida a fost primul la programul liber, după ce s-a impus şi în programul scurt. Pe locul secund după programul scurt, americanul Jeremy Abbott a căzut pe 5 după a doua probă, astfel că podiumul probei masculine a fost completat de americanul Jason Brown şi Nam Nguyen.

În proba de dans, victoria a revenit perechii americane Madison Chock şi Evans Bates, cu 171,03 puncte. Ei i-au devansat la puncte pe compatrioții Maia și Alex Shibutani. Perechea din Rusia formată din Aleksandra Stepanova şi Ivan Butin a cucerit medaliile de bronz.

La feminin, după disputarea programului scurt, conduce tânăra de 17 ani din Rusia Elizaveta Taktamușeva. Aceasta este urmată de compatrioata sa Elena Radionova și de americanca Gracie Gold.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑