"Zidul" Keylor Navas păstrează Real Madrid pe primul loc în topul apărărilor în Europa



026 октября 2015

 

**VIDEO**

VIDEO Celta Vigo - Real Madrid 1-3. După victoria cu Celta VigoReal Madrid rămâne lider în Spania, după 9 etape, la egalitate de puncte cu rivala Barcelona, dar cu un golaveraj superior (21-3, față de 20-9 de partea catalanilor).

Încă din prima parte a sezonului în care este titularul de drept în poarta albilor, Keylor Navas s-a dovedit un demn urmaș al lui Iker Casillas. Cu doar 3 goluri încasate în acest sezon, madrilenii au cea mai bună apărare din toate cele 5 mari campionate europene (Spania, Italia, Franța, Germania și Anglia).

În 9 etape s-au trimis 113 șuturi spre poarta Realului, dintre care 31 au fost pe spațiul porții. Costaricanul a apărat 90% dintre ele, încasând doar 3 goluri.

27 de parade a reușit Keylor Navas (28 de ani) în 9 meciuri în La Liga. Pe stadionul Balaidos, la meciul cu Celta Vigo, a avut 5 parade.

Dintre liderii din marile campionate europene (Bayern în Germania, Man. City în Anglia, AS Roma în Italia și PSG în Franța), doar AS Roma a avut mai multe șuturi spre propria poartă: 120.

"Întâmpin fiecare șut cu mare siguranță, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încredere.", a spus Keylor Navas, pentru site-ul său oficial.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi





Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑