Ratarea penalty-urilor și evoluția din prima repriză l-au exasperat pe Alexa: ”N-am mai trăit așa ceva!”



026 октября 2015

 

**VIDEO** Ratarea penalty-urilor și evoluția din prima repriză l-au exasperat pe Alexa: ”N-am mai trăit așa ceva!”

VIDEO Rapid - Rapid CFR Suceava 1-1. Finalul partidei din Giulești l-a găsit pe Dan Alexa, antrenorul vișiniilor, epuizat, dar și extrem de dezamăgit.

La flash-interviul pe care l-a acordat pentru Digi Sport, tehnicianul, în vârstă de 35 de ani, a tras primele concluzii după una dintre cele mai bune partide ale sezonului intern.

”Ce mai este de spus după un astfel de meci? Când ratezi două penalty-uri, dintre care unul chiar la ultima fază de joc, nu ai decât să fii supărat și dezamăgit.

Am început foarte prost meciul, am avut și neșansă la acel autogol, a trebuit să continuăm de la 0-1, apoi am avut o primă repriză proastă.

Am început mai bine repriza a doua, dar, repet, când ratezi două penalty-uri... Sunt dezamăgit că am intrat prost în meci. Cheia jocului a fost la noi”, a spus Alexa.

Chestionat despre faza din finalul primei reprize, atunci când a fost trimis în tribune, Alexa a replicat, resemnat:

”Am vrut să repun repede mingea în joc , asta e, nu mai vreau să zic nimic.”

Alexa era însă mult mai afectat de cele două penalty-uri ratate.

”Nu mi s-a mai întâmplat în cariera mea de antrenor să ratăm două penalty-uri în doar 10 minute iar ultimul să fie chiar la ultima fază. Cât despre eliminarea lui Josl, el este un fotbalist care pune mult suflet, nu vreau să trag concluzii la cald, voi revedea și eu faza”, a completat antrenorul.

În final, Dan Alexa a vorbit și despre problemele financiare de la Rapid.

”Avem asigurări că se va plăti săptămâna asta ceva din salariul restant, situația este ok. Dar, pe mine mă supără acum mai mult evoluția noastră din prima repriză. Chiar mai mult decât ratarea penalty-urilor”, a conchis Alexa la Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑