Baia Mare speră să producă surpriza optimilor: ”Dacă putem bate Steaua? În Cupă se poate orice”



026 октября 2015

 

**VIDEO** Baia Mare speră să producă surpriza optimilor: ”Dacă putem bate Steaua? În Cupă se poate orice”

Baia Mare speră să profite de forma slabă prin care trece Steaua şi să provoace surpriza în optimile Cupei României - partida va fi în direct la Digi Sport 1 joi, 29 octombrie, de la 20:30.

Băimărenii se pregătesc de meciul anului - după 20 de ani, Steaua vine să joace în optimile Cupei României. Singura echipă din primele două Ligi fără eşec până în etapa trecută, FCM speră să reuşească surpriza împotriva deţinătoarei trofeului.

„În Cupa României, obiectivul a fost îndeplinit, deci pentru ei vor fi 90 de minute de distracție. Dacă ne vom califica, va fi și o primă pe măsură”, a declarat Dorin Toma, antrenorul băimărenilor.

„Avem șanse să batem? Sigur că da, în Cupa României se poate orice”, spune și Sergiu Arnăutu, completat de Octavian Ormenișan: ”Ne bucurăm că am reușit să aducem Steaua aici. Pentru Baia Mare, pentru suporteri, pentru tot orașul, ne bucurăm”.

Partida dintre divizionara secundă Baia Mare şi Steaua va fi în direct la Digi Sport 1 joi, 29 octombrie, de la 20:30, și în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑