Ultima Gală K-1 va fi specială! Ce show inedit vor vedea spectatorii de la Chişinău



FOTO: PUBLIKA.MD

Ultima Gală K-1 din acest an care se va desfăşura la Chişinău va fi una specială pentru amatorii acestui gen de sport. Pe lângă numeroasele lupte între cei mai buni sportivi din Moldova şi Europa, la Gala KOK spectatorii vor avea ocazia să vadă şi o luptă între două femei.

Luptătorii din cluburile de K-1 din Capitală se pregătesc să facă spectacol la gala care va avea loc luna viitoare. Unele cluburi şi-au delegat la gală chiar şi reprezentante ale sexului frumos. În singura luptă feminină de la Gala KOK se vor duela Elvira Covali şi Nadejda Canţer.

"Acest gen de sport mă reprezintă şi îmi place foarte mult. Nu ştiu nimic sigur despre adversara mea, dar ştiu că e fată bravo şi se pregăteşte, la fel ca mine. Cred că pe data de 14 se va vedea cine e mai puternică în ring ", a declarat Canţer.

În anii precedenţi au mai avut loc câteva lupte feminine în cadrul unor astfel de competiţii. Antrenorii susţin că luptele feminine de K-1 din Moldova au viitor.

"Cred că e bine ca fetele să practice acest gen de sport, pentru că în ziua de azi nu ştii la ce să te aştepţi. Cred că acesta este un exemplu pentru fetele din toată ţara şi nu numai", a afirmat antrenorul de K-1 Ion Vivat.

Gala "EAGLES KOK WORLD SERIES" va avea loc pe 14 decembrie, la Sala Polivalentă din Capitală.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑