Divizia A, Etapa a XII-a, Sfîrșitul Primului Tur !!!(VIDEO)



Meciurile etappei a XII-a au pus capăt primului tur a Diviziei A la fotbal. În total în această etapă sau înscris 18 goluri iar golaverajul fiind în favoarea echipelor gazde, 10-8.

Primul meci în această etapă sa disputat în satul Suruceni pe data de 25 Septembrie, unde echipa din localitate, Sfîntul Gheorghe a dispus de CF Rîșcani cu scorul de 3-0. Însă meciurile cele mai importante sau disputat la Comrat și Chișinău.

La Comrat la data de 14 Noiembrie, pe stadionul din localitate echipa FC Găgăuzya a primit vizita echipei Dacia-2 Buiucani. „Lupii Galbeni” obținînd o victorie categorică cu 1-3 în deplasare din capitala Găgăuziei. Pentru gazde a marcat Andrei Negara în minutul 34, iar pentru Dacia-2 au marcat Petru Postoroncă în minutul 11 și 70, iar al 3-lea gol a fost marcat dMuzaev în minutul 53. Astfel în urma acestei victorii Dacia-2 a urcat pe poziția secundă, însă doar pînă la meciul dintre Victoria Bardar și FC Saxan Ceadîr-Lunga care sa disputat pe stadionul de la CSCT Buiucani pe data de 23 noiembrie. „Cioarele” din sudul Moldovei au învins cu scorul de 1-4. Pentru echipa din Bardat a marcat Caraman, în minutul 90 iar pentru oaspeți Nicologlo, în minutul 11și 75 la fel și Istrati a marcat o dublă în minutul 27 și 53.

Etapa s-a încheiat pe data de 24 Noiembrie cu meciul dintre Sheriff-2 și FC Slobozia Mare. În această confruntare învingători au ieșit tiraspolenii care au învins cu scorul de 3-0, golurile acestora fiind marcate de Sinicovschii în minutul 3, Zabun în minutul 30 și golul de 3-0 a fost marcat de Apostolov, în minutul 32 .

  Olimpia-2 Locomotiva 1-0 FC Edineț                       

  CF Gagauziya 1-3 Dacia-2 Buiucani

           Sheriff-2 3-0 FC Slobozia Mare

               Zimbru-2 1-1 CF Intersport-Aroma

FC Victoria 1-4 FC Saxan     

 FC Sfîntul Gheorghe 3-0 CF Rîșcani                   

Lupta pentru poziția de lider în Divizia A pare că se va disputa pînă în ultima etapă, datorită faptului că actualmente Dacia-2 și Saxan sunt la un punct distanță una de alta, iar altă echipă nu pare a avea puterea de a interveni în această luptă. Iar pentru a promova în Divizia Națională, doar Saxan are îndeplinite toate condițiile puse de FMF, însă care va fi a 2-a echipă ce va promova, încă nu se cunoaște o candidată clară.

Наверх ↑