Ronaldo a creat toate cele patru goluri ale lui Real Madrid, cu Șahtior! Lusitanul, golgheter solitar în UCL



**VIDEO** Ronaldo a creat toate cele patru goluri ale lui Real Madrid, cu Șahtior! Lusitanul, golgheter solitar în UCL

Cristiano Ronaldo a redevenit lider solitar în clasamentul golgheterilor ediției actuale ale UEFA Champions League, cu 7 reușite, după cele două goluri marcate în deplasare, în victoria cu 4-3 cu Șahtior Donețk. Portughezul a marcat în minutele 18 și 70, contribuind decisiv și la celelalte două goluri ale ”galacticilor”, reușite de Modric (50) și Carvajal (52), cărora CR7 le-a oferit pasele decisive.

Ronaldo a ajuns la 84 de goluri în UCL, mărindu-și avansul față de cele 79 ale lui Leo Messi, care a reușit și el o dublă cu o zi în urmă, în victoria Barcelonei, 6-1, cu AS Roma. În ultimele sale 50 de goluri în Liga Campionilor, Cristiano a marcat de 56 de ori.

”Dubla” de pe terenul ucrainenilor i-a mai ajutat lusitanului la ceva: a ajuns la 23 de ”doppiette” în istoria Champions League, depășindu-l pe Leo Messi, care a rămas cu 22.

A fost al 200-lea meci oficial în tricoul blanco cu gol marcat pentru portughez, care a devenit al treilea fotbalist din istoria lui Real Madrid ce reușește asta, după Raul (259) și Santillana (230).

VEZI AICI PRIMUL GOL MARCAT DE RONALDO CU ȘAHTIOR.

VEZI AICI ASSIST-UL LUI CR7 PENTRU MODRIC.

VEZI AICI ASSIST-UL LUI CR7 PENTRU CARVAJAL.

VEZI AICI GOLUL AL DOILEA AL LUI RONALDO CU ȘAHTIOR.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑