Daniel Niculae, la recuperare pentru meciul cu Steaua. "Încă nu m-am antrenat"



 

**VIDEO** Daniel Niculae, la recuperare pentru meciul cu Steaua.

VIDEO Astra - Timișoara 2-2. Daniel Niculae a lipsit în etapa trecută din garnitura Astrei, din cauza unei accidentări de ultim moment și încă nu știe dacă va juca în derby-ul cu Steaua, de duminică, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

A făcut două antrenamente înaintea debutului oficial în tricoul giurgiuvenilor, la victoria cu 1-0 contra Craiovei. Atunci, atacantul a oferit pasa decisivă la primul gol și a fost, la rândul său, aproape să marcheze.

Dacă vineri va fi apt, va face tot două ședințe de pregătire înaintea meciului cu Steaua și ar avea șanse mari să joace împotriva campioanei, chiar dacă nu din postura de titular.

"Am avut o contractură la antrenamentul dinaintea meciului cu Timișoara. Am simțit o durere la încălzire, când șutam la poartă și am hotărât să mă opresc. Încă nu sunt recuperat 100%. Nu știu dacă voi fi pe banca de rezerve sau nu. Titular nu pot să fiu, fiindcă nu m-am antrenat până acum. Am făcut doar alegări ușoare, iar mâine (n.r. vineri, 27 noiembrie) voi vedea dacă mă bag la antrenamentul cu mingea sau nu. Dacă nu, probabil că nu voi intra. Mi-ar părea rău, dar mai sunt și alte meciuri după cel cu Steaua", a declarat Daniel Niculae, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Probabil și cei de la Steaua vor strânge rândurile. Au pierdut un meci important, dar să nu uităm că Dinamo i-a învins după ce, cu o etapă în urmă, pierduse cu 1-5 cu Viitorul. În fotbal te aștepți mereu la rezultate surprinzătoare", a adăugat atacantul Astrei.

"Mai avem o lună și trebuie să câștigăm cât mai multe meciuri până la pauza de iarnă", mai spune Daniel Niculae.

Steaua - Astra se joacă la Digi Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑