Fosta adversara Sheriff-ului din grupele Ligii Europei, Tottenham a rămas fără antrenor



026 декабря 2013

 

16.12.2013 21:25

Portughezul Andre Villas-Boas a fost demis, după ce formaţia londoneză a pierdut cu 0 la 5 in faţa echipei Liverpool în Campionatul Angliei. Şefii formaţiei Tottenham au cheltuit in vara aproape 130 de milioane de euro pentru transferuri, însa jucătorii aduşi nu au confirmat.

Luna trecută Tottenham a fost umilită cu 6 la 0 de Manchester City, iar aseară gruparea londoneza a pierdut acasa cu 0 la 5 în faţa formaţiei Liverpool. Luis Suarez a marcat două goluri în acest meci. Tottenham a coborât pe locul 7 in clasament, la opt puncte în spatelele liderului Arsenal Londra. Conducerea gruparii Tottenham a decis sa-l demită pe antrenorul Andre Villas-Boas, iar presa engleză scrie că selectionerul Rusiei, Fabio Capello este favorit pentru a-i lua locul lusitanului.

Într-un alt meci disputat aseară în Anglia, Manchester United a învins cu 3 la 0 echipa Aston Villa. Danny Welbeck şi-a trecut în cont dubla, iar scorul final a fost stabilit de Tom Cleverley. Diavolii rosii ocupă locul opt in clasament. Faza săptămânii vine din Turcia.
Partida dintre Kasimpasa şi Besiktas a fost umbrită de incidente. Doi fotbalişti ai echipei din Istanbul au fost eliminaţi după ce l-au bătut pe un suporter care a întrat pe teren în timpul meciului.


Întâlnirea a fost marcată si de o fază ciudată. Un jucător de la Kasimpasa a găsit o metodă inedită pentru a opri atacul celor de la Besiktas. Pentru acest truc fotbalistul a primit cartonaşul galben.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑