Meciuri incendiare în optimile Ligii Campionilor



026 декабря 2013

 

16.12.2013 21:27

Deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen se va bate cu Arsenal Londra, în timp ce Manchester City va intalni formatia Barcelona. Cele mai tari dueluri din optimi vor fi transmise in direct la Canal 3.

In Elvetia a avut loc tragerea la sorti a optimilor de finale ale Ligii Campionilor. Astfel, Bayern Munchen se va bate pentru calificarea in sferturi cu Arsenal Londra. Cele doua echipe s-au intalnit si in sezonul trecut in faza optimilor, iar bavarezii au fost mai buni. O alta dubla mansa spectaculoasa se anunta a fi confruntarea dintre Manchester City şi Barcelona. Zenit nu a avut noroc la tragerea la sorţi, ruşii urmand sa intalneasca finalista din sezonul trecut, Borussia Dortmund.


Una dintre principalele favorite la cucerirea trofeului, Real Madrid va intalni formatia Schalke 04, în timp Paris Saint Germain va evolua in compania echipei Bayer Leverkusen. Singura fotmatie italiană prezenta in optimi, AC Milan se va lupta cu Atletico Madrid, iar campioana Angliei, Manchester United se va bate cu Olimpiakos Pireu. În fine, Galatasaray Istanbul va întâlni echipa Chelsea Londra. Didier Drogba va juca contra fostei sale formatii, pentru care a evoluat timp de 8 ani. Primele partide din optimi vor avea loc in luna februarie, iar cele mai tari dueluri vor fi transmise la Canal 3. Tot astăzi a avut loc si tragerea la sorţi a şaisprezecimilor Ligii Europa. Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi Alexandru Spiridon va întâlni gruparea Viktoria Plzen, iar Dinamo Kiev va juca in compania Valenciei. Nici Dnepr nu a avut noroc, urmand sa evolueze contra echipei Tottenham. Cea de patra reprezentanta a Ucrainei din Liga Europei, Cernomoret Odesa se va bate cu francezii de la Lyon.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑