Sînmărtean, iarnă decisivă. Colegii îl laudă: "La cum se pregătește, mai joacă 3-4 ani la nivel înalt"



026 декабря 2013

 

></p><p><strong>Posibila plecare a lui Cristi Tănase în vară îi pune pe gânduri pe şefii Stelei <span style=(DETALII)

Varianta "Sânmărtean" revine in actualitate, pentru a completa linia de mijloc, mai ales că şi transferul lui Bourceanu este iminent. Jucătorii Vasluiului speră totuși ca liderul echipei să rămână alături de ei.

"Nu l-am simțit neapărat că ar vrea să plece. E un jucător profesionist și își face treaba acolo unde este legitimat. Îmi doresc pentru el să plece, dacă va dori acest lucru, să plece undeva la mai bine, să îi fie bine atât lui, cât și familiei și să aibă performanță, să obțina și el trofee", a declarat colegul internaționalului, Nicolae Mușat, care a adăugat:

"Luci este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, depindem foarte mult de el și de încă câțiva jucători, dar grupul contează foarte mult, sper ca Luci să mai rămână și cele 6 luni care i-au mai rămas din contract, să se înțeleagă cu cei de la Vaslui să mai rămână, pentru că avem mare nevoie de el".

Ajuns la 34 de ani, Sânmărtean ar putea încerca și un nou transfer în străinătate. În trecut, a mai jucat la Panathinaikos și la Utrecht, iar la FC Vaslui a ajuns în 2010.

"Eu îl văd jucând afară, fără probleme îl mai văd jucând 3-4 ani. La felul în care se pregătește și ce viață are în afara terenului îl mai văd jucând trei-patru ani lejer, la cel mai inalt nivel", a completat Nicolae Mușat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑