O explicație pentru eșecul lui Rădoi: ”Nici jucătorii n-au fost cu el!”



026 декабря 2015

 

**VIDEO** O explicație pentru eșecul lui Rădoi: ”Nici jucătorii n-au fost cu el!”

Steaua a avut parte de doi antrenori în a doua jumătate a lui 2015. Mandatul lui Mirel Rădoi s-a încheiat după eșecul roș-albaștrilor în fața Astrei, scor 0-1, moment în care Gigi Becali a decis să-l readucă la echipă pe Laurențiu Reghecampf.

O explicație pentru eșecul lui Mirel Rădoi ca antrenor a fost dată de către Sorin Paraschiv, fost coleg de echipă cu Mirel la Steaua, dar și fost căpitan al trupei din Ghencea.

”Nu aș vrea să vorbesc prea mult de actuala Steaua, Mirel a venit într-o perioadă grea. Am văzut cu toții ce a fost acolo. Probabil, nici jucătorii n-au fost cu el așa cum ar fi trebuit să fie”, a spus Paraschiv într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

STEAUA ESTE NOMINALIZATĂ LA ECHIPA ANULUI 2015, GRAŢIE PERFORMANŢELOR DIN MANDATUL LUI GÂLCĂ. INTRĂ AICI ŞI VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII

Actualul impresar i-a și ironizat pe actualii elevi ai lui Reghe:

”Probabil că acestor jucători de la Steaua le place mai mult să stea în cantonament și cu asta am spus totul.”

Sorin Paraschiv este de acord că Steaua poate câștiga al patrulea campionat la rând, dar spune că această performanță s-ar fi putut realiza și cu Mirel Rădoi pe bancă.

”Steaua poate lua titlul, îl putea lua și cu Mirel. Vom vedea acum și transferurile care vor fi și care n-au existat în perioada lui Mirel”, a mai spus Paraschiv pentru Digi Sport. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑