Klopp nu a văzut penalty-urile din meciul cu Stoke: "Să fiu sincer, m-am simţit bine"



 

**VIDEO** Klopp nu a văzut penalty-urile din meciul cu Stoke:

Liverpool s-a calificat dramatic în finala Cupei Ligii Angliei, după ce a eliminat-o pe Stoke City în urma loviturilor de departajare. "Cormoranii", învinşi cu 1-0 după 120 de minute, vor juca în ultimul act împotriva câştigătoarei din duelul Manchester City - Everton. În tur, "cetăţenii" au pierdut la limită, scor 1-2, în deplasare.

La finalul partidei de pe Anfield, pierdută după un gol marcat din offside de Marko Arnautovic, antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a recunoscut că nu a urmărit loviturile de la 11 metri. Nu emoţiile au fost, însă, motivul.

"Până acum, nu am văzut nici măcar un penalty, ca să fiu sincer. Eram în spatele "zidului" făcut de jucătorii mei, aşa că le voi urmări acasă. Am stat pe scaun şi nu am văzut nimic. Dar m-am simţit bine, să fiu sincer, să urmăresc penalty-urile prin intermediul publicului. În final, am am câştigat fără ca eu să mă uit şi ăsta e un lucru bun", a declarat Klopp, la sfârşitul meciului.

Golul decisiv a fost marcat de Joe Allen, intrat pe teren cu cinci minute înainte de finalul timpului regulamentar. Mijlocaşul galez o mai salvase o dată pe Liverpool, în urmă cu două săptămâni, când a înscris în ultimul minut al partidei de campionat cu Arsenal, terminată la egalitate, scor 3-3.

"Noi am decis doar primii cinci executanţi, dar Joe ar trebui să bată de obicei. Este un băiat bun şi nu e deloc uşor pentru un jucător în formă, aşa cum e cazul lui, să nu joace de la început. Dar a intrat şi s-a descurcat bine. A decis meciul pentru noi", a spus tehnicianul german.

În urma acestei victorii, Liverpool va juca pentru primul trofeu din acest sezon în fotbalul din Anglia, pe 28 februarie, pe Wembley.

"Sunt încântat. Dar nici nu ştiţi cât de neimportant este că vorbim despre prima mea finală sau alte lucruri de genul ăsta- Mă bucur că suntem într-o finală pentru jucătorii mei. O merită, după lucrurile care s-au întâmplat în ultimele săptămâni, după cum s-a jucat acest meci şi după golul primit în această seară", a precizat Klopp.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑