Spectacol la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci



027 февраля 2014

 

24.02.2014 12:30

Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci s-au încheiat, aseară, cu un spectacol, ce a durat două ore pe stadionul Fişt. După incidentul de la deschidere, în care unul din cercurile olimpice s-a blocat, acest lucru s-a întâmplat din nou... de această dată intenţionat.


Publicul, care a primit din partea organizatorilor medalioane cu leduri, a asistat la un spectacol, în care au fost demonstrate tradiţiile şi cultură ţării gazdă. Ruşii au dovedit că au şi umor, atunci când au recunoscut gafa, care a fost comisă la inaugurarea Olimpiadei.

Arena Fişt s-a transformat pe parcursul show-ului şi într-o scenă a pianelor. Celebrul interpret Denis Matseuv a susţinut un recital de pian fiind susţinut în acelaşi timp de zeci de voluntari. În timpul evenimentului de ieri seară şi-au primit medaliile şi au urcat pe podium protagoniştii probelor de schi fond 50 de kilometri masculin. Flacăra olimpică a fost stinsă de una din mascotele Olimpiadei, ursul Mişca care a şi vărsat o lacrimă.

Nu mai puţin de 50 de miliarde de dolari au fost cheltuiţi pentru organizarea Olimpiadei, iar ceremonia de închidere a competiţiei a fost una cu adevărat impresionantă şi s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii. Următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă va avea loc în 2018, în oraşul sudcoreean Pyeongchang.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑