După 7 ani! S-au înscris din nou trei ”duble”, într-un meci din UEFA Champions League



027 февраля 2014

 

**VIDEO** După 7 ani! S-au înscris din nou trei ”duble”, într-un meci din UEFA Champions League

”Dublele” reușite de Benzema, Bale și Cristiano Ronaldo contra celor de la Schalke nu reprezintă o premieră în UEFA Champions League.

Real Madrid este ca și calificată în faza sferturilor UEFA Champions League după succesul categoric obținut miercuri seară la Gelsenkirchen, 6-1 cu Schalke (DETALII AICI și VIDEO). Golurile ”galacticilor” au fost marcate de întreaga linie ofensivă a elevilor lui Ancelotti, formată din Gareth Bale, Karim Benzema și Cristiano Ronaldo.

Dincolo de succesul categoric repurtat de madrileni, și de faptul că nu se mai pune problema calificării, nu este pentru prima dată în istoria UCL când se marchează trei ”duble” într-un meci din această competiție.

Cei care au izbutit primii acest lucru au fost fotbaliștii de la Liverpool. S-a întâmplat la 6 noiembrie 2007, pe ”Anfield”. ”Cormoranii”, care luptau pentru calificarea în primăvara UCL, i-au spulberat pe turcii de la Beșiktaș cu un neverosimil 8-0. Golurile au fost marcate de Crouch 18 și 89, Benayoun 32, 54 și 56, Gerrard 69 și Babel 78 și 81.

Liverpool a făcut parte din Grupa A, alături de FC Porto, Marseille și Beșiktaș.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑