Olimpicii moldoveni au revenit în patrie



027 февраля 2014

 

Olimpicii moldoveni au revenit în patrie. O parte din delegația noastră a sosit acsă după 3 zile de la încheierea jocurilor olimpice de la Soci.

Prima parte a delegației noastre a revenit de la Olimpijada de la Soci până la închiderea competiției, iar a doua - după. La ceremonia de închidere a jocurilor de iarnă au participat 3 din cei 4 sportivi moldoveni, dintre care niciunul nu a urcat mai sus de locul 36. Aceasta însă nu i-a împiedicat pe organizatorii jocurilor olimpice să le dăruiască sportivilor telefoane mobile mobile moderne a câte 600 de euro și rudelor să le organizeze o primire călduroasă.

Tenismenii moldoveni vor evolua la campionatul mondial de tenis de masă. În Japonia vor pleca Denis Țărnă, Cristian Chiriță, Veniamin Dubrovin, Ecaterina Șmâganovski, Olga Blizneț și Alina Sandu. Competiția mondială va avea loc în perioada 28 aprilie – 5 mai.

Naționala de rugby va pleca pe 5 aprilie în Polonia la unmeci din preliminariile campionatului Europei. Cu o lună înainte federația internațională a publicat un nou rating. Molldova a urcat cu o treaptă și se a flă pe locul 28.

Naționala Moldovei de minifotbal ocupă în clasificarea mondială poziția a 66-ea. Moldova a suferit o înfrângere de 1-6 în meciul amical cu România. Golul de onoare a fost înscris de Cristian Obadă.
ALEXANDRU BOTNARI PENTRU COTIDIAN
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑