Pilotul Dani Pedrosa a fost cel mai rapid în a doua zi de teste de la Sepang



027 февраля 2014
FOTO: closer2thehedge.com

În lipsa campionului mondial, Marc Marquez, coechipierul său Dani Pedrosa a fost cel mai rapid în doua zi de teste la Sepang. Acesta a fost urmat de Aleix Espargaro şi Alvaro Bautista, care nu a reuşit repete performanţă din prima zi. Jorge Lorenzo a dezamăgit din nou, după ce a terminat pe nouă.

După o evoluţie slabă în prima zi de teste de la Sepang, Dani Pedrosa s-a revanşat în a doua zi şi obţinut cel mai bun timp. Ibericul a fost urmat de conaţionalul său Aleix Espargaro .

"Când am început testele de după amiază am încercat să îmi impun un ritm, pentru a putea reveni la forma anterioară. Am făcut şi câteva modificări tehnice, mai ales la partea din faţă care avea nevoie de unele îmbunătăţiri", a spus pilotul Honda Dani Pedrosa.

Alvaro Bautista, care în prima zi a fost cel mai rapid, a terminat de această dată pe trei, fiind urmat de Valentino Rossi, care la fel nu a avut o evoluţie strălucită. Colegul său de echipă, Jorge Lorenzo a dezamăgit şi el. Fostul campion mondial a încheiat pe locul nouă testele de pe circuitul de la Sepang.

Pregătirile din Malaezia se vor încheia vineri iar de săptămâna viitoare toate echipele care vor evolua în MotoGP în acest sezon vor continua testele în Australia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑