Steaua a exclus jucătorii care termină contractul, Craiova le dă banderola: “E liderul echipei”



027 февраля 2015

 

**VIDEO** Steaua a exclus jucătorii care termină contractul, Craiova le dă banderola: “E liderul echipei”

CSU Craiova – Steaua este cel mai așteptat meci al etapei a 19-a din Liga 1, mai ales că cele două formații au stări de spirit diferite înaintea disputei de duminică. Gazdele sunt neînvinse în campionat de 12 partide, campioana a pierdut derby-ul cu Rapid, 0-1, în prima etapă a turului. În plus, în Ghencea au fost excluși din lot fotbaliștii care au refuzat prelungirea contractelor, în vreme ce la Craiova li se dă banderola de căpitan.

Giedrius Arlauskis și Andrei Prepeliță au fost scoși din lotul Stelei cu doar o zi înainte de partida cu Rapid, decizia aparținând patronului clubului. Acesta i-a pedepsit astfel pe cei doi jucători importanți din lotul lui Costel Gâlcă pentru că refuză să-și prelungească înțelegerile care se termină în vară, clubul urmând astfel să nu încaseze nimic dintr-un eventual transfer al acestora. Și Latovlevici e în aceeași situație, dar el își pierduse oricum locul de titular.

La Craiova, Pablo Brandan n-a semnat nici el prelungirea contractului, care expiră la finalul campionatului, chiar dacă în ianuarie a negociat cu șefii oltenilor. Se pare că s-ar fi ajuns la o înțelegere, dar nu s-a parafat niciun document. Emil Săndoi a declarat, cu două zile înainte de jocul cu Steaua, că nu se pune problema excluderii mijlocașului argentinian, din cauză că în vară îi expiră contractul.

“Brandan este unul dintre liderii echipei, prezența lui pe teren este foarte importantă, la fiecare partidă!  El a fost și la Tg Jiu un metronom al echipei, a închis culoarele, a legat jocul, a dirijat echipa din teren.”, a spus Săndoi.

CSU Craiova – Steaua se dispută duminică, de la ora 15:30, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑