Tragerea la sorţi pentru sferturile Ligii campionilor: Dueluri de foc îi aşteaptă pe microbişti la Canal 3 şi 2 Plus



 

21.03.2014 17:15

Real Madrid-Borussia Dortmund şi Manchester United-Bayern Munchen sunt meciurile soc din sferturile Ligii Campionilor. Tragerea la sorti a avut loc astăzi în Elveţia. Celelalte doua dueluri sunt Barcelona-Atletico Madrid şi Paris Saint Germain-Chelsea Londra. Cele mai tari sferturi din istoria Champions League vor fi transmise de Canal 3 si 2 Plus.

Deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen va întâlni în sferturile Ligii Campionilor formaţia Manchester United. Prima manşă va avea loc pe data de întâi aprilie şi va fi transmisă în direct la Canal 3. În celalalt meci al serii, Barcelona se va bate cu Atletico Madrid. Este pentru prima dată când cele doua echipe se vor întâlni intr-un meci din cupele europene. Partida va putea fi urmărita în direct pe 2 Plus. O zi mai târziu, adică pe 2 aprilie, sunt programate alte doua dueluri de vis. Real Madrid va juca în compania grupării Borussia Dortmund. Cele doua echipe s-au întâlnit în semifinalele sezonului trecut. Borussia s-a calificat atunci în finală după ce a câştigat cu scorul general de 4 la 3.

Meciul Real-Borussia va fi transmis in direct la Canal 3. În aceeaşi seară, la Paris, echipa lui Zlatan Ibrahimovici va întâlni formaţia Chelsea Londra. În urma cu zece ani, gruparea londoneza s-a impus cu scorul de 3 la 0 in Franţa intr-un meci din faza grupelor.
Meciul Paris Saint Germain-Chelsea va fi pe 2 Plus pe data de 2 aprilie. Manşa secunda va avea loc peste o săptămâna. Pentru prima data in istoria Ligii Campionilor, in sferturi s-au calificat toate câştigătoarele grupelor.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑