River Plate a învins Sevilla în prima ediție a Supercupei EuroAmericane, cu un gol cu călcâiul!



**VIDEO** River Plate a învins Sevilla în prima ediție a Supercupei EuroAmericane, cu un gol cu călcâiul!

River Plate și Sevilla și-au disputat joi, 26 martie, trofeul Supercupei Euroamericane, o competiție aflată la prima ediție și care se trage din Cupa EuroAmericană, un turneu neoficial între echipe din America de Sud și Europa, inventat de o televiziune americană, în urmă cu doi ani (în 2013 a avut loc prima ediție).

Supercupa Euroamericană se dorește a deveni o tradiție. Începând din acest an, în care a devenit competiție oficială, va opune câștigătoarele competițiilor continentale de rang doi de pe fiecare dintre cele două continente. Sevilla, câștigătoare a Europa League, a jucat, astfel, cu River Plate, învingătoare în Cupa Sudamericana.

Meciul, care a avut loc la Buenos Aires, a fost câștigat de River Plate, cu 1-0, cu un gol marcat în minutul 83 de Kaprof, cu călcâiul, după o centrare a lui Rodrigo Mora.

Chiar dacă Sevilla a pierdut, andaluzii au avut parte și de o veste bună. În poartă a reapărut portughezul Beto, revenit după o accidentare suferită în februarie, pe Santiago Bernabeu.

ECHIPELE

River Plate: Chiarini; Mercado (Kaprof, 46’), Mammana (Maidana, 86’), Pezzella, Vega; Ponzio, Sebastián Driussi, Solari, Lucas Boyé, Leonardo Pisculichi (Rodríguez, 87’), Giovanni Simeone (Mora, 66’).

Sevilla: Beto (Barbosa 46’); Coke, Arribas, Pareja (Kolo 46’), Fernando Navarro; Carriço (Iborra 46’), Romero (Diogo 46’); Reyes (Borja 79’), Iago Aspas, Aleix Vidal; Gameiro.

Vezi golul victoriei, marcat de Kaprof:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑