Legendele fotbalului francez, omagiate înaintea meciului cu Brazilia



 

**VIDEO** Legendele fotbalului francez, omagiate înaintea meciului cu Brazilia

VIDEO Franța-Brazilia 1-3. Reprezentativa pregătită de Didier Deschamps a fost învinsă chiar la Paris de Brazilia, însă fanii care au venit pe Stade de France au avut parte și motive de bucurie. Federația Franceză le-a adus un omagiu jucătorilor cu peste 100 de selecții în prima reprezentativă.

Zidane (108), Henry (123), Desailly (116), Vieira (107) și Deschamps (103) au fost primiți cu multă căldură de fanii francezi ținând cont că toți au pus umărul la titlul mondial câștigat de reprezentativa "cocoșului galic" în 1998, chiar împotriva Braziliei.

Înainte să fie prezentați fanilor de pe Stade de France, cei 5 au fost protagoniștii unei ceremonii ce a avut loc în sala Elyseum de la Stade de France, în prezența președintelui Francois Hollande și a șefului federației franceze, Noel Le Graet. Zidane și compania au primit medalii și tricouri însemnate cu numărul de prezențelor în naționala Franței.

Singurul absent a fost Lilian Thuram (142 selecții). Fostul fundaș se află într-o călătorie în scopuri umanitare însă va fi onorat pe 7 iunie.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑