Dulca a debutat cu o victorie la tineret. "Vreau să menţinem aceeaşi atitudine"



 

**VIDEO** Dulca a debutat cu o victorie la tineret.

VIDEO România-Islanda 3-0. Cristi Dulca a debutat cu o victorie pe banca reprezentativei de tineret. Tricolorii mici s-au impus la scor de neprezentare în disputa cu Islanda, transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

La finalul partidei, antrenorul de 42 de ani adus să-l înlocuiască pe Mihai Teja la cârma naționalei U21 s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor săi. România mai are programat un amical, de asemenea transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Partida se va disputa pe 31 martie, de la ora 20:30, tot la Târgu-Mureș și Dulca vrea să vadă aceeași atitudine din partea tricolorilor mici.

"Mulţumit şi de scor, şi de atitudine. A fost primul meu meci şi mă bucur că am câştigat la debut. Este un prim joc şi îmi doresc să menţinem aceeaşi atitudine în joc şi în ceea ce ne dorim noi. Am încercat să rulez tot lotul, ne-a permis şi scorul. Mă bucur şi sper să rămânem modeşti, să muncim mult şi să câştigăm jocurile. Mai avem un meci cu Cipru, apoi jucătorii vor merge la echipele de club. Primul meci, cel cu Armenia, este cel mai important" a declarat selecționerul.

Eroul partidei cu Islanda a fost George Pușcaș. Atacantul lui Inter a marcat două goluri și Dulca e convins că va fi în curând o soluție pentru naționala mare, acolo unde a ajuns deja Bumba, om de bază la tineret.

"Mă bucur şi m-aş bucura să ajungă toţi jucătorii de aici la naţionala mare. Mă bucur pentru Puşcaş. Este un jucator care este în crestere, într-un mediu bun, antrenamentele sunt la cel mai înalt nivel. A crescut foarte mult în joc și asta conteaza până la urmă" a încheiat Dulca.

România - Islanda se va disputa marți, 31 martie, de la ora 20:30 și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑