Neymar a înscris pentru Brazilia și s-a apropiat de Zico în topul celor mai buni marcatori



 

**VIDEO** Neymar a înscris pentru Brazilia și s-a apropiat de Zico în topul celor mai buni marcatori

VIDEO Franța-Brazilia 1-3. Sud-americanii și-au luat revanșa pentru înfrângerea din finala CM 1998. Brazilia a câștigat la Paris și unul dintre cei mai buni oameni ai formației lui Dunga a fost Neymar.

Jucătorul Barcelonei a semnat al doilea gol înscris de Selecao pe Stade de France și a ajuns astfel la 43 de reușite în tricoul primei reprezentative. Neymar a reușit această performanță în doar 61 de meciuri și, ținând cont că are doar 23 de ani, are șanse mari ca până la finalul carierei să devină cel mai bun marcator din istoria Selecao.

Fotbalistul de 23 de ani ocupă în prezent poziția a 5-a în ierarhia all time, dar ar putea încheia anul pe locul 4, ocupat în prezent de Zico. Fostul mijlocaș al lui Flamengo a marcat 48 de goluri în cele 71 de meciuri disputate între 1976 și 1986. Podiumul este format din Pele (77 de goluri în 92 de meciuri), Ronaldo (62 de goluri în 98 de meciuri) și Romario (55 de goluri în 70 de meciuri).

 

Brazilianul a impresionat nu doar în partida cu Franța ci și la ședințele de pregătire ale naționalei sud-americane. La ultimul antrenament dinaintea meciului, Neymar a marcat un gol din spatele porții.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑