Iran - Chile 2-0. Lecție de fotbal predată de echipa lui Queiroz la golul doi



 

**VIDEO** Iran - Chile 2-0. Lecție de fotbal predată de echipa lui Queiroz la golul doi

VIDEO Franța - Brazilia 1-3 a fost cu siguranța cel mai important meci amical disputat miercuri însă au mai fost o serie de partide care au atras atenția printre care și duelul dintre Iran și Chile.

Meciul s-a disputat în Austria, la St. Polten și s-a încheiat cu o surprinzătoare victorie a iranienilor. Naționala clasată de pe locul 47 în lume s-a impus cu 2-0 în fața unei formații cotată mult mai bine în clasamentul FIFA. Sud-americanii ocupă locul 15, chiar în spatele naționalei pregătite de Anghel Iordănescu.

Cu Vidal lăsat pe banca de rezerve și cu Alexis Sanchez trimis pe teren doar în repriza secundă, sud-americanii s-au văzut conduși încă din minutul 21, când Nekounam a marcat cu capul, după un corner.

Reprezentativa pregătită de portughezul Carlos Queiroz s-a desprins la 5 minute după pauză. Amiri a marcat în urmai unei faze plecate de la propriul portar și în care toți jucătorii au pasat mingea dintr-o atingere. Iran - Chile s-a terminat 2-0 și pentru gazda Copei America urmează disputa cu Brazilia de duminică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑