Surpriză de proporţii în Euroliga de baschet! Barcelona a fost eliminată în sferturile de finală



Foto:digisport.ro
Surpriză de proporţii în Euroliga de baschet! Barcelona a fost eliminată în sferturile de finală de Lokomotiv-Kuban Krasnodar. În meciul decisiv formaţia rusă s-a impus fără drept de apel cu o diferenţă de 14 puncte. 
Lokomotiv Kuban Krasnodar s-a calificat în premieră în Final Four-ul Euroligii de baschet după ce a învins-o pe Barcelona în meciul al 5-lea.
Primele două sferturi au fost câştigate clar de echipa condusă de Georgios Bartzokas, cu 26-21 şi 24-18. Condu;i cu 39- 50 la pauză, catalanii şi-au revenit în sfertul al treilea graţie şi evoluţiilor lui Perperoglou şi Navarro, care împreună au marcat 25 de puncte până la finalul partidei.
Înaintea ultimului sfert, Barcelona conducea cu 62-58, dar din nou totul s-a schimbat în ultima parte a meciului. Lokomotiv a dominat ultimul sfert și l-a câștigat clar cu 23-5, iar odată cu el și partida, gruparea rusă impunându-se cu scorul de 81-67.Jucătorul meciului a fost Malcolm Delaney de la gazde, americanul trecându-şi în cont 17 puncte.
Lokomotiv va juca în Final Four-ul de la Berlin, unde o va întâlni pe ŢSKA Moscova. Cealaltă semifinală se va juca între Fenerbahce şi Laboral Kutxa.
Final Four-ul va avea loc în perioada 13-15 mai.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑