Nigeria anuţă boicotarea meciului din optimile Mondialului cu Franţa



FOTO: ziarelive.ro

Încă o selecţionată africană ameninţă cu boicotarea meciurilor. După ce jucătorii din Camerun şi Ghana au protestat din cauza banilor, acum  a venit rândul Nigeriei. Fotbaliştii naţionalei au anunţat că nu vor ieşi pe teren la partida din optimi, cu Franţa, dacă nu-şi vor primi primele.

Jucătorii nigerieni au cerut rapid plata primei pentru calificarea în optimile de finală a Cupei Mondiale. Și la fel ca şi la Cupa Confederațiilor de anul trecut, nigerienii au ajuns cu întârziere la un meci din cauza banilor.

Fotbaliştii sunt nemulțumiți de faptul că nu și-au primit primele promise pentru calificarea în faza următoare a competiției și au așteptat explicaţii din partea conducerii federaţiei.

"Vulturii" au refuzat să se antreneze și au amenințat că vor continua protestele până când se vor regla toate aspectele financiare. Aceştia au amenințat că nu se vor deplasa vineri la Brasilia, locul de desfășurare a partidei cu Franța, programată pentru luni.

Nigeria nu este prima selecţionată africană care ameninţa cu boicotul. Jucătorii din Camerun au recurs la aceeaşi tactică şi au anunţat că nu vor face deplasarea la turneul final din Brazilia dacă nu-şi vor lua primele, iar selecţionata Ghanei a fost la un pas să boicoteze partida din grupe cu Portugalia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑