Luis Suarez a devenit eroul suporterilor din Uruguay după suspendarea de la Mondial



FOTO: telegraph.co.uk

Luis Suarez a fost primit ca un erou de suporteri la revenirea în Uruguay, de la Cupa Mondialul. Chiar dacă echipa sa continuă aventura braziliană, însă fotbalistul a fost nevoit să revină acasă după ce a fost suspendat pentru nouă meciuri şi  patru luni din fotbal.

Sute de suporteri au invadat aeroportul din Montevideo când au aflat de pe reţelele de socializare că Luis Suarez se va întoarce acasă. Suporterii l-au întâmpinat pe uruguayan cu drapele şi banere ce conţineau mesaje de susţinere pentru atacantul Liverpool.

Totuşi fotbalistul nu a ieşit la public. Acesta a fost aşteptat pe pistă de un automobil care l-a dus direct spre casă.

Fotbalistul, în vârstă de 27 ani, a fost supendat pentru nouă meciuri de la naţională după ce l-a mușcat pe italianul Giorgio Chiellini. De asemenea, atacantul nu va putea evolua în niciun meci oficial în următoarele patru luni pentru echipa sa de club. Suarez a primit și o amendă în valoare de 100 mii de franci elvețieni.

Sancţiunea împotriva lui Suarez a amplificat sentimentele patriotice în Uruguay. Preşedintele Jose Mujica şi ministrul Turismului şi Sportului, Liliam Kechichian, au analizat un posibil răspuns oficial către FIFA, iar suporterii au semnat o petiţie on-line prin care au condamnat această sancţiune.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑