Schimbări la Viitorul. Hagi: "Stelea și Răducan vor avea responsabilitate totală!"



 

**VIDEO** Schimbări la Viitorul. Hagi:

Viitorul Constanța are ambiții mari și promite să rămână în Liga 1, deși nu mai puțin de șase echipe vor retrograda în sezonul viitor.

Gică Hagi spune că nu se va mai implica atât de mult în strategia echipei, iar Narcis Răducan (director general) și Bogdan Stelea (antrenor principal) au de acum responsabilitate totală la Viitorul.

În același timp, Hagi dă de înțeles că nu mai vrea să trăiască emoțiile din sezonul trecut, când formația sa a reușit să se salveze pe ultima sută de metri de la retrogradare.

"După 3-4 ani în care am avut antrenori din Academie, am decis să-mi iau un director general și un tehnician care să se ocupe de tot ce înseamnă această echipă, pentru a face performanță. Am adus doi oameni cu personalitate, cu experiență, care au jucat la nivel foarte bun, sper să aibă succes.

În continuare, eu voi fi lângă echipă, e clubul meu, dar Narcis și Bogdan vor avea responsabilitate totală. Trebuie să fim mai buni decât anul trecut, exigențele o să fie mai mari, pentru că ne-am întărit, vrem să facem și 2-3-4 transferuri bune și sperăm să fim mai puternici", a spus Hagi.

Fostul mare mijlocaș al naționalei României a analizat pe scurt și meciurile de la Campionatul Mondial din Brazilia, competiție unde joi seara s-a încheiat faza grupelor.

"Sud-americanii se acomodează mai bine, au anumite avantaje, dar și Germania, Belgia, Franța sunt echipe bune. Șanse mari are echipa gazdă, Brazilia, e o formație foarte bună, are publicul, Neymar e în formă, dar nu se știe niciodată. Mai sunt acolo Argentina, Chile, Uruguay, dar și Columbia, care pare destul de puternică", a mai declarat Hagi.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑