Tenismenul Novak Djokovic a fost aproape de a abandona competiţia de la Londra



Foto: dafabetsports.com

Novak Djokovic a trecut prin emoții mari în timpul meciului cu francezul Gilles Simon, din turul al treilea de la Wimbledon. Tenismenul sârb a fost foarte aproape să abandoneze competiţia de la Londra, după ce s-a accidentat în setul al treilea, la scorul de 3-2.

În game-ul al șaselea, Djokovic a ezitat să preia o minge trimisă de Simon și a returnat cu dificultate şi astfel s-a lovit serios la umăr.

Sub privirile îngrijorate ale managerului său Boris Becker şi aplaudat apoi de numeroşii fani prezenți la Londra, Djokovic a intrat imediat pe mâna fizioterapeutului. Sârbul şi-a revenit, a  intrat pe teren şi a reuşit să câștige meciul cu scorul de 6-4, 6-2, 6-4.

La feminin, chinezoaica Na Li, numărul doi în clasamentul mondial, a fost eliminată surprinzător în turul al treilea de la Wimbledon. Învigătoare la Australian Open, aceasta a cedat în faţa Barborei Zahlavova Strycova. Jucătoare din Cehia s-a impus cu dublu 7-6, 7-6.

Într-un alt meci, finalista din acest an de la Roland Garros, românca Simona Halep s-a calificat cu emoții în runda următoare la turneul londonez. Favorita cu numărul trei la Wimbledon, Halep a învins-o pe ucraineanca Lesia Tsurenko, în trei seturi cu scorul de  6-3, 4-6, 6-4. 

În turul următorul, Simona Halep va juca cu elvețianca Belinda Bencic, care a trecut în două seturi de Victoria Duval cu 6-4, 7-5.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑