Tehnicianul de la Manchester United, David Moyes, va semna un contract de milioane cu o altă echipă



Foto: bbc.co.uk

Sezonul prost la Manchester United pare să nu-i afecteze cariera lui David Moyes. Scoţianul se află la un pas să semneze un contract de milioane cu Galatasaray Istanbul, formaţia pe care ar putea să o preia în scurt timp.

Potrivit publicaţiei britanice Daily Mail, David Moyes se află în discuţii avansate cu Galatasaray şi este tentat să accepte oferta turcilor. Pentru scoțian aceasta ar fi o opurtunitate de a antrena o echipă implicată în Cupele Europene, dar şi o posibilitate de a-şi reabilitat cariera după experienţa nereuşită la Manchester United.

Oficialii grupării Cimbombom sunt în căutarea unui antrenor după ce italianul Roberto Mancini şi-a dat demisia. Turcii au mai purtat discuţii cu românii Gheorghe Hagi și Mircea Lucescu, dar după refuzul celor doi, Moyes se află primul pe listă.

David Moyes a fost demis de la Manchester United în luna aprilie, ca urmare a unui sezon dezastruos, în care "diavolii" nu au putut câştiga niciun trofeu şi au ratat calificarea în Cupele Europene.

Dacă va semna cu Galatasaray, formaţia din Istanbul va deveni a patra echipă antrenată de Moyes, după Preston North End, Everton și Manchester United.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑