Obama, impresionat de fotbaliștii lui Klinsmann: "Putem câștiga Mondialul!"



 

campionat mondial 2014**VIDEO** Obama, impresionat de fotbaliștii lui Klinsmann:

Febra soccer-ului a pus stăpânire pe Statele Unite. În patria dominată de fotbal american si baseball, calificarea naţionalei în optimile Cupei Mondiale din Brazilia a înclinat balanţa.

Inclusiv preşedintele Barack Obama şi-a făcut timp să urmărească ultimul meci decisiv din grupă, chiar din renumitul Air Force One.

"Vreau să încep prin a felicita echipa de fotbal a Statelor Unite pentru calificarea în runda următoare a Campionatului Mondial", a spus Obama, în fața unei mulțimi extaziate de rezultatele obținte de reprezentativa lui Jurgen Klinsmann.

În ciuda eşecului cu Germania, Statele Unite au trimis acasă Portugalia şi Ghana şi va juca în optimi cu Belgia. Calificarea a fost sărbătorită cum se cuvine în toată America, din California la New York.

"Am fost în ceea ce s-a numit "grupa morţii" şi chiar dacă nu am câştigat am fost în cea mai tare formă. Şi, ce contează, ne-am calificat, deci încă putem câştiga Campionatul Mondial!", a mai spus, plin de optimism, președintele Statelor Unite.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑