Argentina se califica in semifinale. Cu ce scor s-a impus vicecampioana mondiala la loviturile de departajare - VIDEO




Nationala lui Messi, Argentina, a avut nevoie de penalty-uri pentru a invinge Columbia si pentru a se califica in semifinalele turneului Copa America. Dupa 0 la 0 in timpul regulamentar, vicecampioana mondiala s-a impus cu 5 la 4 la loviturile de departajare. Golul decisiv a fost marcat de Carlos Tevez.

 

 

In prima repriza, columbienii au bifat o contraperformanta unica la actuala editie a Copei America si nu au sutat niciodata la poarta. In schimb, au avut in poarta un inger pazitor, David Ospina. Goalkeeper-ul lui Arsenal a reusit parada dupa parada si si-a pastrat poarta intacta.

 


Asediul Argentinei a continuat si in repriza secunda, dar Ospina a fost de nebatut. Astfel, meciul dintre Argentina si Columbia s-a incheiat 0 la 0, si pentru prima oara din 1993, s-a ajuns la lovituri de departajare intre cele doua echipe. Vicecampioana mondiala a fost cea cu nervii de otel, a ratat de doua ori, in timp ce columbienii au gresit tinta de 3 ori, ca intr-un final starul Carlos Tevez sa marcheze golul calificarii. In semifinale Argentina urmeaza sa se dueleze cu castigatoarea dintre Brazilia si Paraguay.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑