Federer ţinteşte al optulea titlu al carierei la Wimbledon, primul după trei ani



 

**VIDEO** Federer ţinteşte al optulea titlu al carierei la Wimbledon, primul după trei ani

Roger Federer ţinteşte primul titlu la Wimbledon din 2012 încoace, iar în primul tur va avea parte de un adversar accesibil. Cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului va fi transmis ÎN DIRECT şi ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport, începând de luni.

Al doilea favorit la Londra, Federer ţinteşte al optulea titlu pe iarbă de la All England Club. Elveţianul de 34 de ani va debuta împotriva bosniacului Damir Dzumhur.

După ce anul trecut a pierdut dramatic finala cu Novak Djokovic, la capătul unui meci de cinci seturi, fostul lider mondial îşi doreşte să încheie o perioadă de trei ani fără succes la Wimbledon.

"Chiar îmi propun să câştig turneul de la Wimbledon anul acesta, dacă sezonul trecut îmi doream doar să revin. Cu cât mă gândesc mai mult la tot ce s-a întâmplat anul trecut văd doar părţile pozitive, nu şi înfrângerea dureroasă din finală", a declarat elveţianul.

Un aspirant la careul de aşi e numărul 5 ATP, Kei Nishikori, care visează să devină primul japonez învingător într-un Grand Slam.

Până atunci, Nishikori joacă împotriva italianului Simone Bolelli în runda inaugurală.

"Va fi dificil, cu siguranţă, am jucat cinci seturi anul trecut. El se mişcă bine pe iarbă, dar şi eu am avut parte de antrenamente bune, mă simt în formă", a precizat niponul.

Turneul de la Wimbledon se dispută în perioada 29 iunie - 12 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport și pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑